De reünie

Meld je aan voor de reünie via deze pagina.

Let op: alle praktische informatie over avond vind je hier (pdf). 
Programma, parkeren, fotografie, sponsoren, etc.

Nieuwsgierig naar de aanwezigheid van (oud-)docenten van onze school?
De voorlopige lijst download je hier (excel).


Het is inmiddels een traditie geworden om tijdens elk lustrumfeest een reünie te organiseren voor alle oud-leerlingen en oud-collega's van het Carolus. Bij het 100-jarig bestaan van de school mag dat natuurlijk zeker niet ontbreken. Dé plek om jaargenoten te ontmoeten die je al lang niet meer hebt gezien, en eens bij te kletsen over al die streken die je hebt uitgevreten tijdens jouw middelbare schooltijd. En natuurlijk is het leuk om docenten te ontmoeten waar je altijd les van hebt gehad. Hopelijk herken je elkaar nog als je binnenkomt! 

Er gebeurt veel meer in ons jubileumjaar. Kijk maar hier.

 

Het lustrumfeest is op 11 mei 2019

 

Op zaterdag 11 mei 2019 nodigen we iedereen uit om aanwezig te zijn bij de reünie van het Carolus. Ook oud-leerlingen van de IVO-mavo van de Hurksestraat zijn van harte uitgenodigd, aangezien die school opgegaan is in het Carolus Borromeus College.

 

De reünie begint om 19.00 uur en duurt tot 01.00 uur en zal worden georganiseerd in het atrium van de school. Net als voorgaande keren zullen een aantal (oud-)docenten lessen verzorgen: een stuk nostalgie om daar nog eens bij in de schoolbanken te kruipen. Veel oud-leerlingen zullen de nieuwe school alleen nog maar van de buitenkant hebben gezien, dus geven we iedereen ook de mogelijkheid om eens rond te lopen door het nieuwe gebouw. Er zullen fotografen rondlopen en naast sfeerfoto's ook oproepen om foto's te maken met de jaargroepen.

Allround partyband Anderkovver (www.anderkovver.nl) staat garant voor een spetterende muzikale omlijsting en optreden in het atrium van de school. Op het schoolplein zullen we een grote tent plaatsen, waar ook diverse foodtrucks geplaatst worden. Drank zal zowel binnen als buiten te verkrijgen zijn. De reünie wordt mede mogelijk gemaakt door Rooijakkers Party & Events, Van Rijsingen Diepvries en Werner van Hoof Fun & Food.  

Bereikbaarheid school

Gezien de geringe parkeergelegenheden raden we zoveel mogelijk bezoekers aan om met de fiets naar school te komen. Het Carolus is perfect bereikbaar met de fiets, en u kunt de fiets kwijt in de fietsenstallingen op het schoolplein. De auto kunt u parkeren op de personeelsparkeerplaats bij de school of station Brandevoort. Indien u verder van school woont, is het ook aan te raden om met de trein te komen. Treinstation Helmond-Brandevoort ligt op 100 meter lopen van de school. 

Hoe meer vreugd...

Kom jij ook? De entree bedraagt € 10,-. Bij die prijs zijn 2 consumpties, verschillende hapjes, muziek, lessen van oud-collega's en de garderobe inbegrepen. 

Inschrijven kan vanaf nu door onderstaande gegevens in te vullen. 

 

Spoor via social media zoveel mogelijk andere oud-leerlingen aan om ook te komen. Hoe meer mensen, hoe gezelliger het wordt. Houd deze website in de gaten voor de laatste informatie omtrent de reünie.


Je kunt je hier aanmelden.