Aanmelden

Omaandag 9 en dinsdag 10 maart 2020 kunnen nieuwe leerlingen voor het schooljaar 2020-2021 worden aangemeld. Wij vragen ouder(s)/verzorger(s) om dit persoonlijk te komen doen, samen met hun zoon of dochter. Dit kan op deze dagen van 15:30 tot 17:00 uur of van 19:00 tot 20:30 uur.

Het aanmeldingsformulier

Om de aanmelding vlot te laten verlopen, kunt u het aanmeldingsformulier downloaden, uitprinten en thuis invullen. Tevens wordt aan alle leerlingen gevraagd om een formulier privacy en beeldmateriaal in te vullen. Meer informatie vindt u op de pagina Privacy en beeldmateriaal. Ook dit formulier kunt u thuis downloaden, uitprinten en invullen.

Mocht dit niet lukken, dan doen we dit samen op school - maar het ingevuld meenemen verdient de voorkeur.

Wat moet u nog meer meenemen?

Wij verzoeken u daarnaast onderstaande zaken mee te nemen: 

  • Een geldig legitimatiebewijs van uw zoon/dochter
  • Het burgerservicenummer (BSN) van de leerling van uw zoon/dochter
  • Het origineel adviesformulier van de basisschool
  • Eventueel een kopie van de verklaring van dyslexie, AD(H)D, autisme of anderszins

Samen met u doorlopen wij het aanmeldingsformulier op volledigheid en nemen de noodzakelijke bescheiden in ontvangst. Wij informeren u over de toelatingsprocedure en beantwoorden al uw vragen over de plaatsing en over de school in het algemeen.

Bijgesteld advies n.a.v. de eindtoets?

Mocht het zo zijn dat het advies van de basisschool is bijgesteld n.a.v. de eindtoets dan verzoeken wij u om uw kind opnieuw aan te melden. Kom hiervoor op woensdag 27 mei tussen 15:30-17:00 uur of  tussen 19:00 en 21:00 uur samen naar het Carolus Borromeus College en neem het nieuwe adviesformulier mee.