Open dag

Op zondag 9 februari 2020 van 11:00 tot 15:00 uur zetten we onze deuren weer open voor alle leerlingen van groep 7 en 8 en hun ouders/verzorgers.

Tijdens deze dag kunt u samen met uw zoon/dochter nader kennismaken met het Carolus Borromeus College. U kunt een kijkje nemen in vaklokalen en vragen stellen aan alle docenten en mentoren. We proberen op deze dag een beeld te geven van het reilen en zeilen op onze school, maar ook van de speerpunten zoals IBC, 3D-design, XL-leren, internationalisering, mavo-plus en gymnasium.

Routebeschrijving

Route vanuit Helmond
Wanneer u via de Europaweg aan komt rijden gaat u bij de verkeerslichten (Ziggo, voorheen UPC) linksaf de Brandevoortse Dreef op, blijf rechts rijden. Volg de weg naar rechts en ga aan het einde van de weg linksaf de Berenbroek op. Ga daarna voor het tuincentrum weer linksaf de bouwweg op. Blijf de bouwweg volgen tot u bij het Carolus Borromeus College bent.

Route vanuit Eindhoven/Nuenen
De weg vanaf de A270 volgen tot aan de verkeerslichten bij de Neervoortsedreef, sla hier rechtsaf. Volg de weg tot aan de rotonde en ga rechtsaf. Bij de volgende rotonde linksaf slaan de Diepenbroeksingel in. Deze weg gaan langs het spoor over in een fietspad. Hier mag u als automobilist ook rijden maar let op, u bent te gast. Ga rechtdoor bij de rotonde tot u bij het Carolus Borromeus College bent.

Route vanuit Brandevoort via de Brandevoortse Dreef
Blijf de Brandevoortse Dreef volgen tot u bij de rotonde bent die het kruispunt vormt met de Medevoort. Ga bij de rotonde linksaf en ga aan het einde van de weg linksaf en rijd de Berenbroek op. Ga daarna voor het tuincentrum weer linksaf de bouwweg op. Blijf de bouwweg volgen tot u bij het Carolus Borromeus College bent.

Route vanuit Brandevoort via De Voort
Blijf De Voort volgen en rijd onder het spoor door. Bij de eerstvolgende rotonde gaat u rechtsaf de Diepenbroeksingel in. Deze weg gaan langs het spoor over in een fietspad. Hier mag u als automobilist ook rijden maar let op, u bent te gast. Ga rechtdoor bij de rotonde tot u bij het Carolus Borromeus College bent.

Er is beperkte parkeergelegenheid aan de zijkant van de school, u kunt eventueel ook parkeren bij het station Brandevoort. Er worden verkeersregelaars ingezet om het parkeren goed te laten verlopen.